T +31 (0)6 2036 0811

E: info@benbdeboerenzwaluw.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN EN HUISHOUDELIJK REGLEMENT (bijgewerkt 10-03-2022)

ALGEMEEN

Met het bevestigen van een reservering bij de Bed and Breakfast ‘de Boerenzwaluw, Breudijk 58 te Harmelen (hierna ‘de B&B’) worden deze Algemene Voorwaarden van kracht. Deze zijn van toepassing op alle gasten van de B&B (hierna ‘de gasten’). 

De gasten dienen een vaste woon- en verblijfplaats te hebben en moeten zich bij aanvang registreren bij de eigenaren van de B&B (hierna ‘de eigenaren’) met een geldig identiteitsbewijs. Er zal geen fotokopie worden gemaakt van dit identiteitsbewijs. 

De check-in in de B&B is tussen 16.00 en 20.00 uur. Uitchecken is vóór 10.30 uur, tenzij anders is overeengekomen. Het ontbijt is tussen 7.30 en  9.00 uur. De gasten worden verzocht om direct bij aanvang aan te geven hoe laat zij de volgende dag wensen te ontbijten. Op verzoek kan van de ontbijttijden worden afgeweken mits dit tijdig met de eigenaren besproken wordt. Het is ook mogelijk om de kamer te huren zonder ontbijt. Het is bij een tweepersoonsreservering niet mogelijk dat één van de twee gasten ontbijt neemt. 

Er zijn geen huisdieren welkom in de B&B aangezien de eigenaren zelf huisdieren hebben. 

De kamer dient netjes te worden gehouden. Gebruikers dienen geluidsoverlast in en voor de kamer te voorkomen.

Roken en het branden van kaarsen is niet toegestaan in de B&B. 

Gebruik door derden van de B&B is niet toegestaan. Bezoekers mogen niet zonder toestemming van de beheerder en zonder bijbetaling overnachten in de B&B.

De gasten dienen zich naar behoren te gedragen in de B&B en zich te houden aan het huishoudelijk reglement. De eigenaren kunnen de gasten, bij overtreding van de Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag met onmiddellijke ingang de toegang tot de B&B ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van de verblijfskosten

De administratie van de eigenaren is bepalend bij onderling meningsverschil tenzij de gasten het tegendeel kunnen bewijzen.

RESERVERING EN BEVESTIGING

De reservering van de kamer vindt plaats door middel van het reserveringssysteem op de website van de B&B www.deboerenzwaluw.nl of via www.bedandbreakfast.nl of www.booking.com.  Er worden hierbij geen reserveringskosten in rekening gebracht. Een reservering kan ook telefonisch of per e-mail worden gemaakt. De reservering is pas definitief als deze is bevestigd door de gasten en de eigenaren. (uitzondering hierop is een reservering via Booking.com; deze is direct definitief)

BETALING

De totaalkosten van het verblijf kunnen door de gasten voorafgaand aan het verblijf worden overgemaakt op het rekeningnummer van de B&B of anders direct bij aankomst in de B&B contant worden betaald. 

De tarieven voor een overnachting in de B&B zijn op de website www.deboerenzwaluw.nl te lezen.

ANNULERING

Indien de gasten onverhoopt de reservering dienen te annuleren dan worden zij zeer vriendelijk verzocht om dit zo spoedig mogelijk door te geven aan de eigenaren via de mail info@benbdeboerenzwaluw.nl of door telefonisch contact op te nemen met de eigenaren. 

De eigenaren kiezen er bewust voor om de gasten zo min mogelijk drempels op te werpen. Om die reden kan een overnachting in de B&B tot slechts 48 uur voor de inchecktijd kosteloos geannuleerd worden. De gasten dienen zich bij een annulering van enkele weken tot een paar dagen voor de incheckdatum wel te realiseren dat de eigenaren de kamer op een dergelijke korte termijn naar alle waarschijnlijkheid niet meer verhuurd zullen krijgen. De eigenaren verzoeken de gasten dan ook zeer vriendelijk om hier bewust rekening mee te houden. 

Mochten de gasten toch moeten annuleren dan gelden de volgende regels:

– Bij annulering vanaf 48 uur tot 24 uur voor de inchecktijd betalen de gasten 50% van het volledige bedrag van de reservering.

– Bij annulering vanaf 24 uur voor de inchecktijd, betalen de gasten 100% van het volledige bedrag van de reservering.

Het verschuldigde bedrag dient bij een annulering binnen 7 dagen na de annulering aan de B&B te zijn overgemaakt.

In geval van overmacht of onvoorziene omstandigheden hebben de eigenaren ten alle tijden het recht om de reservering te annuleren. Onder overmacht of onvoorziene omstandigheden wordt onder meer verstaan dat de B&B niet meer geschikt is voor de verhuur, bijvoorbeeld in geval van wateroverlast, overstroming of brand. In een dergelijk geval zullen de eigenaren – indien gewenst door de gasten – meehelpen met het zoeken naar een alternatieve accommodatie. De eigenaren kunnen echter nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de kosten die voortvloeien uit een dergelijke annulering

U dient zelf zorg te dragen voor een annulerings- en/of reisverzekering.

AANSPRAKELIJKHEID

De eigenaren zijn niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van de eigendommen van de gasten. Bij geschillen zijn alle (juridische) kosten voor rekening van de gasten.

Alle risico’s met betrekking tot het verblijf in de B&B zijn voor rekening van de gasten en de eigenaren kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijk letsel dat voortvloeit uit een verblijf in de B&B. 

Beschadigingen en vermissingen van onroerende en roerende zaken in en rond de B&B dienen door de gasten direct te worden gemeld en te worden vergoed aan de eigenaren. 

Bij verlies van de sleutel van de B&B zullen alle hieruit voortvloeiende kosten bij de gasten van de B&B in rekening worden gebracht door de eigenaren. 

Heeft u vragen over de huisregels of onze voorwaarden, neem dan beslist even contact met ons op. Wij staan open voor vragen én aanvullingen!

Chat openen
1
Hallo, kunnen we je helpen?